Top
Wat kan ik doen tegen haaruitval?
about us

Over 123Haarverdikker

Bij 123Haarverdikker.nl ligt een diepgaande passie en toewijding aan de basis van ons verhaal. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het helpen van mensen met dunner wordend haar, kale plekken of haaruitval. Ons doel is om hen de zelfverzekerdheid en zekerheid terug te geven die ze verdienen, ongeacht hun haartype of geslacht. Ons team van deskundigen en haar liefhebbers heeft nauwgezet onderzoek gedaan en effectieve haarverdikking producten ontwikkeld. We zijn trots op de vele tevreden klanten die onze producten hebben ervaren en hoe deze producten hun zelfvertrouwen en uitstraling hebben verbeterd. We geloven sterk in de kwaliteit van onze producten en willen dat jij vol vertrouwen onze haarverdikking producten kunt proberen. Daarom bieden we een tevredenheidsgarantie aan. Als je niet tevreden bent met de resultaten, staan we klaar om je te ondersteunen en eventuele zorgen op te lossen. Of je nu een man of vrouw bent, jong of oud, onze complete haarkit is ontworpen om jouw haar er altijd geweldig uit te laten zien. We willen jouw metgezel zijn op je haar verdikking reis en jou helpen om vol zelfvertrouwen te stralen. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf hoe onze haarverdikking producten een positief verschil kunnen maken in je leven. Stap voor stap werken we samen aan een wereld waarin iedereen zich zeker voelt over hun haar en zich vol vertrouwen kan laten zien. Bij 123Haarverdikker.nl is ons streven om jou te helpen stralen, haar voor haar. Kijk hieronder voor alle garanties die wij jou bieden:

GOEDGEKEURD

Wij zijn een goedgekeurd bedrijf. Al onze producten zijn volledig goedgekeurd en is van topkwaliteit.

NIET GOED, GELD TERUG

Ben je niet 100% tevreden over het product, dan kan je binnen 14 dagen het product retour zenden en krijg je het bedrag volledig terug.

GRATIS VERZENDING VANAF 50 EURO

Voor elke bestelling ter waarde van meer dan €49,95 profiteer je van gratis verzending.

SNELLE LEVERING

Alle bestellingen die worden gedaan op werkdagen tot 16.00 uur worden dezelfde dag verzonden. Alle producten zijn altijd op voorraad.

DESKUNDIG ADVIES

Als je vragen hebt over onze producten of website, kan je telefonisch contact opnemen met onze medewerkers.

Onze verkooppunten

Wil jij een verkooppunt worden?
Neem contact met ons op